Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10 - kamermod - brak itemów, jak temu zaradzić?

PromillTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

bawiłem się trochę z KM na 2k10.pl i udało mi się wbić na serwer, dowód?

Podgląd:

5166214186503051012651.jpeg

9484914186503051012651.jpeg

Download:

http://www.mpcforum.pl/topic/1333793-2k10pl-serverinfopy-by-promilltv/
jednak problem tyczy się następujących rzeczy:

- brak itemów w eq

- brak itemów u handlarzy

Jeśli wspólnymi siłami uda się nam rozwiązać ten problem, opublikuję pliki lub całego klienta w osobnym temacie.

Pozdrawiam, PromillTV

Opublikowano

PromilTV w item proto musisz popisac,  podmienic pliki i epk i epx (item) itp. . Wgl. to jak udało ci się wyciągnąć porty z 2K10.pl, jak możesz to podeslij mi je na pw to ci podam zrobionego juz moda. 

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

PromilTV w item proto musisz popisac,  podmienic pliki i epk i epx (item) itp. . Wgl. to jak udało ci się wyciągnąć porty z 2K10.pl, jak możesz to podeslij mi je na pw to ci podam zrobionego juz moda.

3 minuty zabawy i wyciągnąłem porty oraz IP.

Jeśli do 17 godziny nie uda mi się tego zrobić, to upne serverinfo.py

Opublikowano

jestes genialny zrobiłem to samo 1 dnia po starcie ale nie moge jakos tych itemów zrobic zaraz się pobawie jeszcze. :) promil jak cos ts moze nam się uda

Opublikowano

Przyznam się bez bicia że mam małe doświadczenie odnośnie edycji klienta, i bardziej polegam tutaj na osobach które ogarniają temat, mam nadzieję że zechcą nam pomóc i każdy będzie zadowolony :)

No ale czas pokaże, jestem na etapie ręcznego dodawania itemów do index'u, zobaczymy czy to coś da.

Opublikowano

Podmienilem pliki w pack'u i nic :D. Mozesz ConecktHelper.exe pomoze?

CH - się już nie używa.

Wyślę Ci na PW programik + skan.

Opublikowano

CH - się już nie używa.

Wyślę Ci na PW programik + skan.

Podasz nazwę tego programiku? :D

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Podasz nazwę tego programiku? :D

Poszło na PW, czy ktoś coś wykminił w tym temacie?

Czy jestem zmuszony samemu sobie z tym poradzić?

Pamiętajcie, w kupie siła :)

Opublikowano

Dodałem itemy do item,proto z localu pl metka jak i podmieniłem w "mod" gdyż mod kamera działą osobno, patrząć na piki epk, nie działa nic... Może jest to spowodowane tym, że locale w głownym cliencie 2k10 locale jest w formacie .cfg w packu go nie ma, jeżeli ktoś da jakąś podpowiedzieć, jestem w stanie to zrobić, póki co nie mam punktu zaczepienia ; / 

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Jak sama nazwa serwera mówi , jest on podobno na plikach 2010 wiec znalazłem kamera na pliki 2010 lecz jest to samo. Widać jednynie potwory . Z serwera nie da się wyrwać item p , l. Może ktoś ma jeszcze pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...